{{ state.title }} {{ state.desc }}

Cus-cus sau bulgur, cu pastramioara de vita

Cus-cus sau bulgur, cu pastramioara de vita
in 30 min.
{{ recipe.attributes.level.txt }}
{{ recipe.attributes.portions.val }} {{ recipe.attributes.portions.txt }}

Share

Pune cus-cusul la inmuiat in apa clocotita, sarata si aromata - de preferat intr-o supa de vita, dar daca nu ai.. azarea prefiarta sau congelata - nu recomand mazarea din conserva, e trista atat la culoare cat si la gust afaneaza-l cu doua furculite picurand in firisor unt topit - tare potrivit pentru carnea de vita toaca maruntel pastrama de vita feliaza subtirel rosiile, dovlecelul, sareaza-le unduieste cat de cat feliile de dovlecel intr-o lingura de unt aseaza in forme (de care presupun ca ai) straturi de cus-cus, pastramioara de vita, felii de rosii, cus-cus, felii de dovlecel s.a.m.d. decoreaza-ti frumos farfuria - poate nu observa nimeni cat de putine sunt ingredientele si cat de frumos este preparatul - de gustos nici nu trebuie sa vorbesti, se va dovedi cu prinsosinta!

{{ item.title }} vezi {{ item.title }} {{ item.val }} {{ item.unit }}
In
{{ converted(calc) }}{{ calc.to.unit.code }}

Comentarii