{{ state.title }} {{ state.desc }}

Cus-Cus cu salata de fructe de mare

Cus-Cus cu salata de fructe de mare
in 1 ora.
{{ recipe.attributes.level.txt }}
{{ recipe.attributes.portions.val }} {{ recipe.attributes.portions.txt }}

Share

Fierbem cus-cus-ul intr-un litru de apa cu un praf de sare pentru 5 minute,stingem focul si acoperim cu un capac,il lasam 10 minute deoparte,dupa care il spalam sub un jet de apa rece. Tocam ceapa marunt si o calim in 50 g unt. Separat topim intr-o tigaie 100 g unt cu o crenguta de rozmarin,adaugam fructele de mare,sare si piper dupa gust si le calim 2-3 minute. Dupa ce am calit fructele de mare,adaugam ceapa si le mai lasam pe foc 2 minute dupa care stingem focul. Amestecam fructele de mare cu maioneza. Scobim 2-3 bucati de castravete pe care le umplem cu cus-cus-ul si servim cu salata de fructe de mare si un pahar de vin. Pofta Buna !

{{ item.title }} vezi {{ item.title }} {{ item.val }} {{ item.unit }}
In
{{ converted(calc) }}{{ calc.to.unit.code }}

Comentarii