Cus cus cu ardei si dovlecel
Intr-un vas punem sofranul , apa si condimentele pentru legume. Se da in clocot apoi se adauga cuscus-ul si se lasa sa se infuzeze cca 10 minute. Separat se pun bucati mari de ardei intr-o tigaie cu ulei de masline si se prajesc putin .Doar sa prinda aroma delicioasa.Se scot si apoi se pun si dovleceii sa se inmoaie.In ulei presaram rozmarin ,sare si piper pentru a condimenta putin legumele. Dupa ce cuscus-ul a absorbit toata apa se potriveste de sare daca mai este nevoie.Se amesteca usor cu furculita ca sa nu se strice. Punem minunatul cuscus pe un platou si apoi il acoperim cu legumele amestecate .Legumele prajite se amesteca cu rosiile , sucul de lamaie,ceapa verde si patrunjelul proaspat.Se asezoneaza cu sare si piper apoi acoperim cuscus-ul cu ele
{{ item.title }} vezi | {{ item.title }} | {{ item.val }} {{ item.unit }} |