Cupcakes cu dovleac


Cupcakes: 140 g unt 2 oua 140 g zahar 140 g faina 1 lingurita praf de copt Scortisoara Nucsoara Esenta de vanilie 150 g piure de dovleac Frosting: 250 g unt 300 g zahar pudra 100 g piure de dovleac 1 lingurita extract de vanilie 2 linguri lapte Mod de preparare: Cupcakes: Untul moale, ouale, zaharul, faina amestecata cu praful de copt, piureul de dovleac si condimentele se pun intr-un bol si se mixeaza impreuna pana se omogenizeaza totul. Formele pentru muffins se tapeteaza cu forme din hartie si fiecare se umple 2/3. Tava se introduce in cuptorul preincalzit si se coc pentru 12-15 minute, la temperatura medie. Se opreste focul si se lasa sa se raceasca. Frostingul: Untul aflat la temperatra camerei se mixeaza pana devine cremos, apoi se adauga zaharul pudra si se continua mixarea. La sfarsit se adauga dovleacul,laptele, vanilia si daca doriti, scotisoara. Dupa c s-au racit, se orneaza cu frostingul. Eu am pus pe fiecare cate un cubulet de dovleac copt si o lingurita de caramel.
{{ item.title }}
|
{{ item.title }} | {{ item.val }} {{ item.unit }} |