CUPCAKES CU CIOCOLATA SI CREMA UNTOASA
Preparare aluat briose: Intr-un castron punem ouale cu zaharul. Mixam pina ouale se deschid la culoare si isi dubleaza volumul. Adaugam untul topit si laptele. Incorporam aceste lichide dupa care adaugam faina, praful de copt si cacaua. Mixam pina obtinem o pasta fina. In formele de briose punem cosulete de hartie si umplem cu aluat cam 2/3 din fiecare cosulet. Coacem in cuptorul incins la 180°C aproximativ 25 minute. Preparare crema: Cat timp avem briosele in cuptor pregatim crema. Untul trebuie sa fie la temperatura camerei. Il frecam cu o lingura de lemn pina devine spumos si apoi incepem sa adaugam treptat zaharul pudra dat printr-o sita fina. Dupa ce am incorporat zaharul adaugam laptele, extractul de vanilie si colorantul alimentar (praf, gel, pasta) in culoarea dorita. Dupa ce s-au racit briosele le decoram cu crema de unt pregatita. Le putem presara si cu bomboane de decor. Pofta buna!
{{ item.title }} vezi | {{ item.title }} | {{ item.val }} {{ item.unit }} |