Crizanteme din ananas


Punem margarina la topit, drojdia o lichefiem cu ajutorul zaharului. Intr-un bol punem margarina ,drojdia ,laptele, sarea si faina amestecind pana iese un aluat virtos,usor de modelat. Framintam 10 min. si-l dam la frigider cam 3 ore. Este un aluat deosebit de pufos. Cand cele 3 ore au trecut, luam aluatul si-l impartim in 3. Intindem cate o foaie mai subtire dupa care o taiem fasii inguste. Cu aceste fasii imbracam rondelele de ananas care intre timp au stat la scurs. Apoi le punem intr-o tava unsa usor cu margarina ,ungem fisiile de aluat cu ou batut si ca mot...cite o visina din visinata,punem la cuptorul incins pana se rumenesc frumos,cam 15-20 de min.
{{ item.title }}
|
{{ item.title }} | {{ item.val }} {{ item.unit }} |
In
{{ converted(calc) }}{{ calc.to.unit.code }}