{{ state.title }} {{ state.desc }}

Crema de iaurt cu visine

Crema de iaurt cu visine
in 1 ora.
{{ recipe.attributes.level.txt }}
{{ recipe.attributes.portions.val }} {{ recipe.attributes.portions.txt }}

Share

Se scurg visinele printr-o strecuratoare, iar sucul se pastreaza. Foile de gelatina se lasa intr-o cantitate mare de apa rece timp de aprox 5 minute. Batoanele de vanilie se taie in doua pe lungime si li se scoate interiorul. Se amesteca intr-u vas galbenusurile, interiorul batoanelor de vanilie, zaharul pudra si zaharul vanilinat cu mixerul, pana devin spumoase. Se scoate gelatina din apa si se preseaza bine pentru a se scurge. Se topeste intr-un vas la foc mic, iar apoi se amesteca bine cu spuma de oua. Se adauga treptat iaurtul in crema si se tine la rece aprox 5 minute, pentru a capata o consistenta gelatinoasa. Se impart trei sferturi din visine in sase pahare. Se bate un pic crema, se varsa peste visine si se lasa la rece inca 1 ora. Se decoreaza cu visinele ramase si se presara bucatele de piscoturi.

{{ item.title }} vezi {{ item.title }} {{ item.val }} {{ item.unit }}
In
{{ converted(calc) }}{{ calc.to.unit.code }}

Comentarii