{{ state.title }} {{ state.desc }}

Cotlet de porc glazurat cu miere si mustar

Cotlet de porc glazurat cu miere si mustar
in 3 ore.
{{ recipe.attributes.level.txt }}
{{ recipe.attributes.portions.val }} {{ recipe.attributes.portions.txt }}

Share

Se amesteca mustarul cu mierea, se condimenteaza cu sare, piper, coriandru si nuscoara. Carnea se marineaza cu sosul pregatit anterior si se pune intr-un vas termorezistent. Se introduce in cuptorul preinclazit, timp de aproximativ 20 de minute. Se adauga vermutul, 200ml supa de carne si se mai lasa aproximativ 35-40 de minute. Se scoate carnea si se impacheteaza in folie de aluminiu, pentru a se mentine calda. Se pregateste sosul amestecand zeama de la carne cu supa de cane ramasa si se strecoara in tigaie. Se dizolva amidonul alimentar in putina apa si se toarna peste sos pentru a-l ingrosa. Se asezoneaza cu sare si piper. Carnea se taie in felii, se asaza pe farfurie si se serveste cald, alaturi de sosul, pregatit anterior.

{{ item.title }} vezi {{ item.title }} {{ item.val }} {{ item.unit }}
In
{{ converted(calc) }}{{ calc.to.unit.code }}

Comentarii