{{ state.title }} {{ state.desc }}

Cotlet de miel cu paste tagliatelle

Cotlet de miel cu paste tagliatelle
in 30 min.
{{ recipe.attributes.level.txt }}
{{ recipe.attributes.portions.val }} {{ recipe.attributes.portions.txt }}

Share

Se curata si se toaca marunt usturoiul si ghimbirul. Se curata ardeiul, se spala si se toaca in cubulete. Se amesteca bine sosul de soia cu zaharul, vinul si 120 ml apa. Se toaca foarte marunt ardeiul iute si se lasa deoparte. Cotletele se dezoseaza si se prajesc in ulei bine incins. Se scoate carnea. Se calesc putin usturoiul, ghimbirul si ardeiul in uleiul ramas, se adauga sosul condimentat si se da in clocot. Se pune carnea inapoi in tigaie, se acopera se se caleste la foc mic, timp de 10 min. Eventual se mai poate adauga putina apa. Se fierb pastele al dente, intr-o cantitate suficienta de apa cu sare, conform instructiunilor de pe ambalaj. Se scoate carnea din tigaie si se mentine calda. Se dizolva amidonul alimentar in apa ramasa si se ingroasa sosul cu acesta. Se pun pastele tagliatelle in farfurii, se asaza deasupra cate 1 cotlet si se stropesc cu sos.

{{ item.title }} vezi {{ item.title }} {{ item.val }} {{ item.unit }}
In
{{ converted(calc) }}{{ calc.to.unit.code }}

Comentarii