{{ state.title }} {{ state.desc }}

Coronita cu ciocolata

Coronita cu ciocolata
in 3 ore.
{{ recipe.attributes.level.txt }}
{{ recipe.attributes.portions.val }} {{ recipe.attributes.portions.txt }}

Share

Dizolvam drojdia in laptele caldut cu o lingura de zahar, amestecam cu 2 linguri de faina si punem la crescut. Intre timp cernem faina intr-un castron, separat punem restul de zahar, ouale, untul topit, sarea si coaja de lamaie. Cand maiaua a crescut o punem peste faina si o amestecam, turnam si compozitia cu oua,framintam bine si punem la crescut. Cand si-a dublat volumul intindem coca intr-o foaie nu prea subtire, ungem cu foaia cu unt topit peste care presaram o lingura de zahar, nuca prajita si maruntita,iar peste, ciocolata menaj data prin razatoare. Rulam cu grija si apoi taiem rondele cam de 2 cm. Intr-o tava unsa si tapetata cu faina, punem rondelele in forma de coronita,lasam 15 min. la crescut apoi ungem coronita cu ou batut cu zahar si punem la cuptorul incins de dinainte. Cand s-a rumenit frumos, o scoatem si o lasam sa se racoreasca un pic, apoi insiropam . Eu am facut un sirop de apa cu zahar si rom. Cam asta-i povestea, este ca un cozonac insiropat

{{ item.title }} vezi {{ item.title }} {{ item.val }} {{ item.unit }}
In
{{ converted(calc) }}{{ calc.to.unit.code }}

Comentarii