{{ state.title }} {{ state.desc }}

Cornulete pufoase

Cornulete pufoase
in 1 ora.
{{ recipe.attributes.level.txt }}
{{ recipe.attributes.portions.val }} {{ recipe.attributes.portions.txt }}

Share

Incalzim laptele si dizolvam drojdia impreuna cu 1 lingura de zahar. Cernem faina intr-un bol,in mijloc adaugam maiaua,pe margini punem sarea,untura,oul,coaja rasa de portocale,framantam bine aluatul si il lasam la dospit pana isi dubleaza volumul. Pe masa infainata,intindem o foaie de cca 1 cm grosime si decupam cerculete. Intindem fiecare cerculet,iar intr-un capat punem 1/2 lingurita gem dupa care il rulam si ii dam forma cornuletului. Punem cornurile intr-o tava pe hartie de copt si le dam la cuptor pentru cca 35 minute. Le scoatem si le tavalim prin zahar pudra.

{{ item.title }} vezi {{ item.title }} {{ item.val }} {{ item.unit }}
In
{{ converted(calc) }}{{ calc.to.unit.code }}

Comentarii