{{ state.title }} {{ state.desc }}

Cornulete cu umplutura de curmale

Cornulete cu umplutura de curmale
in 3 ore.
{{ recipe.attributes.level.txt }}
{{ recipe.attributes.portions.val }} {{ recipe.attributes.portions.txt }}

Share

Pregatesti asa: Pentru umplutura:se scot samburii de la curmale, se toaca si se amesteca cu nuca si scortisoara Se freaca energic margarina cu zaharul apoi se amesteca cu restul ingredientelor.Invelim in folie alimentara si lasam alautul in repaus la rece. Impartim foaia in triunghiuri sau patrate. Asezam cu lingurita din compozitie, la baza triunghiului de aluat si rulam.Coacem la foc mediu. Cat sunt fierbinti se trec prin zahar pudra vanilat. Sunt parfumate,gustoase si fragede. SFAT:aluatul e ideal si pentru placinta cu mere;este elastic si usor de lucrat !

{{ item.title }} vezi {{ item.title }} {{ item.val }} {{ item.unit }}
In
{{ converted(calc) }}{{ calc.to.unit.code }}

Comentarii