{{ state.title }} {{ state.desc }}

Coffee Cheesecake

Coffee Cheesecake
in 1 ora.
{{ recipe.attributes.level.txt }}
{{ recipe.attributes.portions.val }} {{ recipe.attributes.portions.txt }}

Share

Sfarmam biscuitii in robot,adaugam untul topit si omogenizam. Tapetam 4 forme cu folie alimentara,iar jos asezam un strat uniform din compozitia de biscuiti,se dau formele la frigider pana pregatim crema. Gelatina se inmoaie in 50 ml apa rece si o lasam 10 minute in pace :),dupa care o punem pe bain-marie pana se dizolva. Mixam frisca lichida,cafeaua o amestecam cu 1 lingura zahar tos si 1 lingura apa calduta,dupa care o amestecam cu gelatina. Punem frisca,branza,cafeaua,zaharul pudra intr-un bol si le mixam bine. In fiecare forma,turnam 1/4 din crema si o nivelam frumos,dupa care dam formele din nou la rece pentru aproximativ 1 ora. Inainte de a fi servite,pregatim bezeaua,mixand albusurile cu un praf de sare,pana se intaresc,dupa care adaugam zaharul in ploaie si mixam in continuare 5 minute. Ornam cheesecake-urile cu bezea si dupa preferinta putem sa folosim un arzator de mana(cu gaz) cu care ii schimbam "fata" bezelei.

{{ item.title }} vezi {{ item.title }} {{ item.val }} {{ item.unit }}
In
{{ converted(calc) }}{{ calc.to.unit.code }}

Comentarii