{{ state.title }} {{ state.desc }}

Ciuperci umplute cu rosii coapte si branza

Ciuperci umplute cu rosii coapte si branza
in 1 ora.
{{ recipe.attributes.level.txt }}
{{ recipe.attributes.portions.val }} {{ recipe.attributes.portions.txt }}

Share

Primul pas este sa coaceti rosiile. In timp ce rosiile sunt la cuptor puteti incepe sa curatati ciupercile de coda si coaja. Se aseaza apoi ciupercile intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Amestecati intr-un bol uleiul, zeama de lamaie, usturoiul si ceapa tocata. Cu acest amestec ungeti palariile ciupercilor atat pe interior cat si pe exterior. Condimentati cu sare si piper. Dati ciupercile la cuptor pana ce incep sa se rumeneasca pe margini si pana ce au lasat apa. Scurgeti ciupercile de apa lasata si apoi umpleti cu branza si rosiile coapte. Presarati cu patrunjel si dati la cuptor pana branza incepe sa se topeasca. Rosii coapte Aprox. 300 g rosii cherry taiate in jumate (se pot folosii si alt tip de rosii) 1 lingura ulei masline 2-3 catei usturoi zdrobiti 1 lingura cimbru uscat Sare, piper Preincalziti cuptorul. Intr-o tava tapetata cu hartie de copt se aseaza rosiile, se stropesc cu ulei de masline, se condimenteaza cu sare, piper, usturoi si cimbru. Se dau la cuptor pentru aprox. 25 minute.

{{ item.title }} vezi {{ item.title }} {{ item.val }} {{ item.unit }}
In
{{ converted(calc) }}{{ calc.to.unit.code }}

Comentarii