Ciorba taraneasca de pui
Carnea de pui curatata si spalata se pune intr-o oala cu 3,5 l apa rece si pune la fiert.Spumuiti cu ajutorul unei spumiere de cate ori este necesar. Dupa ce a dat in cateva clocote se adauga legumele taiate cubulete ( ceapa, morcov, telina, pastranac,cartof,broccoli,etc ) si se lasa la fiert ~ 15 minute. Rosiile decojite si taiate cubulete le caliti separat cu uleiul si putina sare,apoi le puneti in oala cu carnea de pui si restul legumelor. Intr-un litru de apa clocotita fierbeti timp de 2 minute patratelele Arnos/fideaua.Stingeti focul si le mai lasati 3 minute,apoi le treceti printr-un jet de apa rece. Dupa ce carnea si legumelele au fiert se adauga patratelele Arnos/fideaua, verdeata tocata marunt si sare dupa gust. Se serveste calda , dupa preferinta cu smantana.
{{ item.title }} vezi | {{ item.title }} | {{ item.val }} {{ item.unit }} |