Ciorba cu ardei umplut
Calim in ulei o ceapa tocata marunt,adaugam orezul condimentele si carnea.Amestecam si dam la o parte de pe foc.Punem in amestec cele 2 albusuri de la oua,si cateva frunze de partunjel tocat. Intr-o oala in care v-om pregati ciorba punem morcovul,patrunjelul radacina,telina,rosiile,toate tocate cubulete si vom pune la fiert. Ardeii se spala si li se scoate cotorul cu seminte.Umplem cu umplutura peregatita si cand fierbe apa cu legumele vom pune ardeii pe rand .Lasam sa fiarba incet sa nu crape ardeii. Calim in putin ulei o ceapa,adaugam pasta de rosii si punem peste ciorba,adaugam bors la plic sau de care avem,potrivim de sare.Dregem ciorba la sfarsit cu cele doua galbenusuri de ou. Punem la final patrunjel tocat marunt si totul e gata de servit.Punem si putina smantana in farfurie si ciorba va fi un deliciu.
{{ item.title }} vezi | {{ item.title }} | {{ item.val }} {{ item.unit }} |