{{ state.title }} {{ state.desc }}

Ciocolata de casa cu alune de padure

Ciocolata de casa cu alune de padure
in 30 min.
{{ recipe.attributes.level.txt }}
{{ recipe.attributes.portions.val }} {{ recipe.attributes.portions.txt }}

Share

Se amesteca ciocolata rasa - eu am pus-o la topit pe bain-marie sa se topeasca - cu laptele condensat si praful de sare si se topeste la foc mic, amestecand continuu. Cand s-a omogenizat compozitia, se ia vasul de pe foc, se adauga alune -pe care inainte le-am tras intr-o tigaie fara ulei,atat cat sa prinda putina culoare si sa se decojeasca bine- si esenta de rom. Se toarna ciocolata intr-o tavita-eu am pus intr-una de chec- imbracata cu folie de plastic. Se lasa la racit minimum doua ore ca sa se intareasca. Dupa ce s-a racit, am portionat-o in felii groase, din care am taiat cuburi. O nebunie de ciocolata, credeti-ma, te face sa ucizi pentru o bucatica!

{{ item.title }} vezi {{ item.title }} {{ item.val }} {{ item.unit }}
In
{{ converted(calc) }}{{ calc.to.unit.code }}

Comentarii