{{ state.title }} {{ state.desc }}

Chiftelute cu sos si paste

Chiftelute cu sos si paste
in 1 ora.
{{ recipe.attributes.level.txt }}
{{ recipe.attributes.portions.val }} {{ recipe.attributes.portions.txt }}

Share

Omogenizam carnea tocata si restul ingredientelor ,iar din compozitia formata modelam chiftelute rotunde. Le prajim intr-o baie de ulei,apoi le scoatem pe o farfurie. Separat ,in apa clocotita cu o lingurita de sare ,fierbem spaghetele 7-8 minute,apoi le strecuram de apa. Intr-o craticioara,incingem usor uleiul (50 ml) ,calim ceapa taiata marunt,adaugam rosiile cuburi din conserva si dam gust cu sare si piper macinat. Adaugam spaghetele calde ,chiftelutele si presaram oregano uscat,lasam pe foc 10 minute. Scuturam craticioara de cateva ori,apoi se poate servi . Pofta buna!

{{ item.title }} vezi {{ item.title }} {{ item.val }} {{ item.unit }}
In
{{ converted(calc) }}{{ calc.to.unit.code }}

Comentarii