{{ state.title }} {{ state.desc }}

Chiftele in sos cu smantana

Chiftele in sos cu smantana
in 1 ora.
{{ recipe.attributes.level.txt }}
{{ recipe.attributes.portions.val }} {{ recipe.attributes.portions.txt }}

Share

Chiftelele: Intr-un bol punem carnea tocata. Adaugam verdeata,ceapa,cartoful si painea inmuiata in apa si stoarasa si usturoiul. Amestecam bine toate ingredientele de mai sus. Dam gust cu sare si piper, apoi incorporam ouale. Intr-o tigaie punem ulei la incins. Ne udam mainile, luam bucatele din compozitie si formam chiftelele. Le prajim in ulei incins pe ambele parti, apoi le scoatem pe o farfurie in care punem un servet de bucatarie. Sosul: Se pune uleiul la incins. Adaugam faina si amestecam energic sa nu se faca cocoloase. Peste punem apa si pasta de rosii si amestecam continuu cu un tel. Dupa ce a dat 4-5 clocote sosul, incorporam smantana. Tocam usturoiul si il punem in sos si condimentam cu sare si piper. Punem chiftele in acest sos si lasam sa dea cateva clocote. La final punem marar verde tocat marunt si inchidem aragazul. Lasam sa se racoreasca apoi este numai bun de servit.

{{ item.title }} vezi {{ item.title }} {{ item.val }} {{ item.unit }}
In
{{ converted(calc) }}{{ calc.to.unit.code }}

Comentarii