{{ state.title }} {{ state.desc }}

Cheesecake cu piersici - fara coacere

Cheesecake  cu piersici - fara coacere
in 3 ore.
{{ recipe.attributes.level.txt }}
{{ recipe.attributes.portions.val }} {{ recipe.attributes.portions.txt }}

Share

Biscuitii se macina la robot. Se amesteca cu untul moale si laptele. Se framanta putin cu mana si se tapeteaza cu" aluatul" obtinut o tava cu inel detasabil, acoperita cu hartie de copt (a mea are diametrul de 28 cm). Crema de branza se amesteca cu smantana in robot si se adauga zaharul, apoi esenta. Piersicile din compot se taie cubulete, lasand 2 jumatati de piersica deoparte, pt ornat. Cubuletele de piersica se amesteca cu crema de branza si cu gelatina preparata dupa instructiunile de pe plic. Se toarna peste biscuitii din tava si se da la rece pentru o ora. Intre timp, se prepara jeleul care orneaza cheesecake-ul. Se mixeaza in robot piersica ramasa cu zeama de la compot. Se prepara gelatina si se adauga peste peste zeama de piersici, amestecand bine. Jeleul se toarna peste crema de branza. Aveti grija, respectati instructiunile de pe plicul de tort-jellee. Eu am uitat sa fierb compozitia si am turnat-o rapid peste crema de branza. Apoi, mi-am amintit si am luat jos jeleul ca sa-l fierb, dar pentu ca era cam lichid, a inmuiat putin si crema de branza. De asta jeleul are aspectul asta de ciuperca..:)))

{{ item.title }} vezi {{ item.title }} {{ item.val }} {{ item.unit }}
In
{{ converted(calc) }}{{ calc.to.unit.code }}

Comentarii