{{ state.title }} {{ state.desc }}

Cheesecake cu ciocolata si cafea

Cheesecake cu ciocolata si cafea
in 3 ore.
{{ recipe.attributes.level.txt }}
{{ recipe.attributes.portions.val }} {{ recipe.attributes.portions.txt }}

Share

Ingrediente: Blat: 200 g biscuiti 150 g unt 2 linguri cacao 2 linguri zahar pudra Umplutura: 600 g crema de branza 3 oua 50 nl frisca lichida 200 g zahar 200 g ciocolata 50 ml cafea tare 1 lingurita esenta de vanilie 2 linguri amidon 3 linguri cacao Dimensiune tava: 22x22 cm Mod de preparare: Blat: Biscuitii se macina in robotul de bucatarie sau se pun intr-o punga groasa si se piseaza cu sucitorul. Pesmetul obtinut se amesteca cu cacaua, zaharul pudra si se toarna untul topit. Amestecul obtinut se pune in tava tapetata cu hartie de copt(la baza) si unsa cu unt pe margini si se preseaza cu un pahar. Pe margine se formeaza o bordura de 1-2 cm de biscuiti. Se da la rece. Umplutura: Ouale se mixeaza cu zaharul pana isi dubleaza volumul, apoi se adauga crema de branza si ciocolata topita si se amesteca energic. Se adauga cafeaua, frisca lichida si esenta de vanilie si se omogenizeaza. La sfarsit se cerne amidonul si cacaua si se incorporeaza in compozitie. Umplutura se toarna peste blat si se introduce in cuptorul preincalzit pentru 45-55 minute, la temperatura medie. Se lasa tava in cuptor pana la racire completa, apoi se transfera prajitura pe un platou si se baga la rece. Dupa ce este complet rece se toarna glazura si se da din nou la frigider pana se intareste. Se proportioneaza in dreptunghiuri si se serveste alaturi de afin, zmeura, ciocolata rasa sau frisca batuta.

{{ item.title }} vezi {{ item.title }} {{ item.val }} {{ item.unit }}
In
{{ converted(calc) }}{{ calc.to.unit.code }}

Comentarii