Chec cu crema de frisca si paste si jeleu de kiwi
Pentru crema de frisca si paste: Pastele inele se fierb conform instructiunilor de pe ambalaj.Se prepara budinca de frisca si cand este fierbinte se adauga pastele inele.Crema se lasa la rece o ora. Pentru jeleul de kiwi: Se curata fructele de coaja si se paseaza.Se adauga zaharul ramas si compozitia se lasa 10 minute la fiert la foc mic.Gelatina inmuiata in apa rece se adauga peste jeleul de kiwi.Jeleul se lasa la rece o ora. Ansamblare: Cele 3 rulade se taie in felii subtiri-1 cm.Intr-o tava de chec se pune folie de plastic si se aseaza feliile de rulada atat pe partea de jos a tavii cat si pe pereti.Se pune un strat de crema de frisca ,jeleul de kiwi si restul de crema.Se acopera checul cu feliile de rulada ramase. Jeleul de kiwi ramas se toarna in forme de briose si se lasa la rece.Se serveste o bucata de chec cu briose de jeleu.
{{ item.title }} vezi | {{ item.title }} | {{ item.val }} {{ item.unit }} |