Chec aperitiv umplut cu rulou de sunca si paste
Pe o suprafață plana se așează feliile de șuncă una lângă alta suprapunând putin marginile. Se așează un prim strat de spanac iar în lung un mănunchi de macaroane fierte și scurse. Se rulează cu grija pentru a nu se desface. Ouăle se bat cu un praf de sare preț de 10 minute cu mixerul la viteza mare. Se adaugă laptele, , praful de copt și faina. Într-o tava îmbrăcată în hârtie de copt se pune cca.1/3 din compoziție și se da la cuptor pentru 10 minute pana se întărește putin ( dacă am pune ruloul datorita greutății s-ar duce la fund). Se scoate tava și se așează exact pe mijloc ruloul cu șuncă și paste. Se acoperă cu restul de compoziție și se da la cuptor încă 15-20 minute. Se scoate , se lasă sa se răcească și se feliaza.
{{ item.title }} vezi | {{ item.title }} | {{ item.val }} {{ item.unit }} |
In
{{ converted(calc) }}{{ calc.to.unit.code }}