{{ state.title }} {{ state.desc }}

Ceafa de porc cu cartofi la cuptor in sos de mustar

Ceafa de porc cu cartofi la cuptor  in sos de mustar
in 3 ore.
{{ recipe.attributes.level.txt }}
{{ recipe.attributes.portions.val }} {{ recipe.attributes.portions.txt }}

Share

Carnea se marineaza in sos cel putin 1 ora, cel mai bine peste noapte si se coace deasupra tavii cu cartofi, o imbracati pe acul pentru gril al cuptorului, daca aveti modelul pentru gril sau o puneti pe grilajul cuptorului, iar sub el tava cu cartofii in care se va scurge sucul de pe carnita. Catofii nu-i curatati de coaja, profitati de vitaminele lor care se afla in coaja si direct sub ea, ii spalati bine si ii taiati in patru sau in jumatate daca e cazul, taiati si gogosarii felii mari si scaldati legumele in minunatul sos de mustar. Coaceti legumele intr-un vas de yena uns cu unt. Toata bunaciunea asta se pune in cuptor si se coace la foc iute timp de 50 de minute, in dependenta de cuptor se poate face focul mai mic. Pofta buna :D !

{{ item.title }} vezi {{ item.title }} {{ item.val }} {{ item.unit }}
In
{{ converted(calc) }}{{ calc.to.unit.code }}

Comentarii