{{ state.title }} {{ state.desc }}

Ceafa de porc a la Janet

Ceafa de porc a la Janet
in 30 min.
{{ recipe.attributes.level.txt }}
{{ recipe.attributes.portions.val }} {{ recipe.attributes.portions.txt }}

Share

Carnea o batem un pic cu ciocanul de snitele si o frigem pe gratarul incins cam 5 min. pe fiecare parte. O scoatem pe o farfurie rezistenta la cuptor. Peste carne fripta punem telemeaua rasa prin razatoarea cu ochiuri mari, peste telemea punem untul topit si zeama de lamaie. unem totul la cuptorul incins pentru 5 min., ca telemeaua sa se topeasca un pic. Intre timp pregatim cartoful;il curatam de coaja,il taiem felii cit mai subtiri,iar feliile-bastonase. Punem totul intr-un prosop curat, stoarcem bine zeama si ii prajim in ulei incins. Cand sunt gata ii scoatem pe un servetel absorbant. Luam o farfurie, punem cartofii prajiti rasfirati si peste ei patrunjel tocat. Cand telemeaua de pe carne a inceput sa se topeasca, scoatem de la cuptor si transferam pe patul de cartofi prajiti. Decoram cu o felie de rosie si preparatul nostru este gata pentru a fi savurat. Va spun ca este o bunatate!

{{ item.title }} vezi {{ item.title }} {{ item.val }} {{ item.unit }}
In
{{ converted(calc) }}{{ calc.to.unit.code }}

Comentarii