Caserolă cu penne, piept de pui si sos cremos de hribi~Chicken penne caserole
Mod de preparare: Punem intr-o oala apa cu sare si o dam la fiert pe foc.Cand apa fierbe, adaugam pastele si le lasam la fiert timp de 8 minute.Le strecuram si le punem deoparte. Intr-o cratita punem putin ulei de masline.Adaugam ceapa taiata rondele fne, usturoiul pisat, ghebele taiate cuburi si pieptul de pui taiat cubulete mari.Prajim totul pana pieptul este usor rumen. Condimentam cu sare, piper, adaugam firul de cimbru, supa de carne si lasam sa fiarba pana pieptul de pui este patruns. Separat intr-un castron amestecam cu un tel faina cu smantana. Turnam amestecul in cratita peste pieptul de pui si cu o lingura de lemn amestecam continuu pana compozitia se ingroasa si devine cremoasa asemeni unui papricas. Adaugam in cratita pastele fierte, cascavalul ras si amestecam pana pastele sunt bine invaluite in sos. Turnam tot continutul cratitei intr-o tava ceramica pentru cuptor, punem deasupra mozzarella rasa si putin pesmet. Dam tava la cuptor pana branza de deasupra este rumena. Servim caserola fierbinte, alaturi de crutoane de paine crocanta. Pofta mare va doresc!
{{ item.title }} vezi | {{ item.title }} | {{ item.val }} {{ item.unit }} |