{{ state.title }} {{ state.desc }}

Cas de porc (Toba)

Cas de porc (Toba)
in 3 ore.
{{ recipe.attributes.level.txt }}
{{ recipe.attributes.portions.val }} {{ recipe.attributes.portions.txt }}

Share

La taiatul porcului,besica se spala foarte bine (din multe ape),se freaca cu sare si se umfla cu un pai,frecandu-se mereu. Se lasa la uscat pana in momentul folosirii . Se pun la foc foarte mic (sa nu se tulbure) cu sare,piper si foi dafin,cand se desprinde carnea de pe oase,se alege,se taie bucatele si se baga in besica. Adaugam in apa in care a fiert carnea,usturoiul pisat dupa gust. Completam besica cu zeama de mai sus si se coase la capat. Se pune la rece cu o greutate peste(nu foarte grea sa nu se crape besica) pana se intareste. Dupa aproximativ 2 zile se afuma usor pentru un gust mai bun. Pofta Buna !

{{ item.title }} vezi {{ item.title }} {{ item.val }} {{ item.unit }}
In
{{ converted(calc) }}{{ calc.to.unit.code }}

Comentarii