Carne de porc cu castane
Se portioneaza carnea de porc in felii potrivite si se stropeste cu o lingura de vin. Se taie prazul in bucati mari. Se prajeste carnea la foc iute in ulei bine incins. Se scot bucatile de carne si se mentin la cald. In grasimea ramasa de la carne se adauga o lingura de zahar si se topeste. Se adauga 50ml de apa, se amesteca bine se se inlatura tigaia de pe foc. Se asaza carnea prajita intr-un vas adanc si se adauga supa cat sa o acopere. Se adauga amestecul de zahar cu ajuorul unei site. Se adauga prazul, restul de vin, sare, piper si se lasa la fiert aproximativ 1h si 30 de minute. Se taie castanele in sferturi, se pun la fiert in apa pentru 5 minute si apoi se decojesc. Dupa 1 h se adauga la carne si se mai lasa sa fiarba 30 de minute. Carnea de porc cu castanele se servesc calde pe pat de rucola.
{{ item.title }} vezi | {{ item.title }} | {{ item.val }} {{ item.unit }} |