{{ state.title }} {{ state.desc }}

Carnati din carne de porc cu pastai si usturoi

Carnati din carne de porc cu pastai si usturoi
in 3 ore.
{{ recipe.attributes.level.txt }}
{{ recipe.attributes.portions.val }} {{ recipe.attributes.portions.txt }}

Share

Se portioneaza carnea pentru a fi tocata prin masina de tocat carne, se spala si se toaca prin masina.Se curata 2 capatani de usturoi, se zdrobeste pana obtinem o pasta si se adauga peste compozitie. Adaugam condimentul pentru carnati, cimbrul sfaramat in palma, sarea, boiaua, amestecam, gustam si mai completam cu ce lipseste. Amestecam foarte bine sa se omogenizeze compozitia, pregatim masina de tocat la care atasam dispozitivul pentru carnati de calibru oaie si facem carnatii, avand grija sa procedam incet sa nu se sparga intestinul(matul). Carnatii se tin la loc deschis atarnati, sa se usuce, se pot afuma , sau se pot depozita in congelator , pentru a fi decongelati si folositi ulterior. Facem garnitura de pastai prajite prin scurgerea lor din sucul propriu si prajirea intr-o tigaie. Se sareaza dupa gust. Se curata ultima capatana dec usturoi, se sfarama, se piseaza si se pune intr-un bol mic, peste care punem un praf de sare, smantana si amestecam.Se amesteca cu pastaile prajite , sau se serveste separat. Carnatii se prajesc in tigaie cu ulei ,se orneaza farfuria si se adauga garnitura de pastai cu mujdei de usturoi si..POFTA BUNA !

{{ item.title }} vezi {{ item.title }} {{ item.val }} {{ item.unit }}
In
{{ converted(calc) }}{{ calc.to.unit.code }}

Comentarii