{{ state.title }} {{ state.desc }}

Cannelloni cu piept de pui si ciuperci

Cannelloni cu piept de pui si ciuperci
in 3 ore.
{{ recipe.attributes.level.txt }}
{{ recipe.attributes.portions.val }} {{ recipe.attributes.portions.txt }}

Share

Tragem la tigaie ceapa taiata marunt si baconul. Adaugam pieptul de pui taiat cubulete sau fasii mici, apoi ciupercile scurse foarte bine. La final adaugam oregano taiat fin si usturoiul pisat. Lasam pe foc pana cand zeama scade total. Lasam sa se raceasca si amestecam cu branza de vaci. Potrivim de sare si piper. Pentru bechamel, punem untul la topit intr-o cratita si amestecam cu faina treptat, apoi diluam cu laptele turnat putin cate putin. Tinem pe foc si amestecam continuu pana cand da in clocot, apoi potrivim de sare si luam de pe foc. Pregatim cannelloni conform instructiunilor de pe ambalaj. ( opariti sau ca atare ). Umplem cannelloni cu compozitia obtinuta si ii asezam in forma. Turnam sosul bechamel peste ei iar deasupra radem cascavalul. Introducem la cuptor pentru 45-50 minute la temperatura medie.

{{ item.title }} vezi {{ item.title }} {{ item.val }} {{ item.unit }}
In
{{ converted(calc) }}{{ calc.to.unit.code }}

Comentarii