{{ state.title }} {{ state.desc }}

Caneloni de parmezan

Caneloni de parmezan
in 30 min.
{{ recipe.attributes.level.txt }}
{{ recipe.attributes.portions.val }} {{ recipe.attributes.portions.txt }}

Share

Sunt diverse moduri de preparare a acestor dantele de parmezan: in cuptor sau pe plita. Eu prefer sa le fac pe plita, in tigaie, si asta fiindca in cuptor se fac toate deodata si pana apuc sa le rulez, ultimele se vor fi intarit deja. Asadar: pune o tigaie nonaderenta pe plita, la foc mare, potriveste in ea un cerc decupat din hartie de copt si presara o lingura de parmezan ras grosier. lasa-l pana se topeste si scoate repejor pe blatul de lucru. ruleaza danteluta formata pe un sucitor de lemn gata! scurt, eficient si spectaculos! umplutura si modul cum le vei folosi depinde de tine si imaginatia ta daca vrei o sugestie: crema de branza, peste afumat si cuburele de gogosar marinat. serveste-l cu salata verde, fasii de omleta si reductie de otet balsamic

{{ item.title }} vezi {{ item.title }} {{ item.val }} {{ item.unit }}
In
{{ converted(calc) }}{{ calc.to.unit.code }}

Comentarii