Burger cu somon si sos de avocado
Se toaca fileul de somon si se amesteca cu painea faramitata bine. Se adauga galbenusul, usturoi, marar, patrunjel, 1 lingurita zeama de lamaie si sare si piper dupa gust. Ceapa se taie pestisori, se stropeste cu zeama de lamaie si se adauga sare dupa gust si boia de ardei dupa care se lasa la marinat. Avocado se taie cubulete, se pasireaza dupa care se adauga smantana si sare dupa gust. Trebuie sa iasa o pasta, putin mai groasa. Din compozitia cu somonul se formeaza chiftelute care se aplatizeaza la marimea chiflelor, apoi le prajim pe ambele parti in putin ulei de masline. Se taie chiflele in doua si se formeaza burgerul: chifla, salata, chifteluta de somon, castraveti murati taiati rondele, sos de avocado, ceapa marinata si iar chifla.
{{ item.title }} vezi | {{ item.title }} | {{ item.val }} {{ item.unit }} |