{{ state.title }} {{ state.desc }}

Budinca de penne rigate cu pui si legume

Budinca de penne rigate cu pui si legume
in 3 ore.
{{ recipe.attributes.level.txt }}
{{ recipe.attributes.portions.val }} {{ recipe.attributes.portions.txt }}

Share

Puneti carnea de pui la fiert in apa cu sare. Dupa ce a fiert se taie in fasii subtiri si se da deoparte. Desfaceti conopida si broccoli in buchetele si le opariti in apa cu putina sare. Se scurg de apa si se adauga peste carnea de pui fiarta. Separat puneti pastele la fiert conform indicatiilor de pe ambalaj apoi le treceti printr-un jet de apa rece si le lasati la scurs. Tocati ceapa marunt si o caliti in 50 g unt topit apoi o adaugati peste carnea de pui cu broccoli si conopida. Intr-un castron amestecati bine smantana cu ouale, usturoiul zdrobit si laptele apoi adaugati un praf de sare si patrunjelul verde tocat marunt. Incorporati treptat si faina amestecand energic cu un tel sau cu mixerul. Ungeti o forma cu restul de unt, asezati primul strat de carne cu legume, apoi un strat de paste si rosiile taiate cuburi. Turnati sosul astfel incat sa acopere pastele in intregime si dati la cuptor 35-40 minute la foc mic.

{{ item.title }} vezi {{ item.title }} {{ item.val }} {{ item.unit }}
In
{{ converted(calc) }}{{ calc.to.unit.code }}

Comentarii