Budinca de cus-cus cu legume
Taiem ciupercile feliute subtiri iar prazul il taiem marunt. Le calim in doua linguri de ulei. Adaugam legumele congelate si le sotam usor. Le lasam maxim doua minute pe foc, ele nu trebuie sa isi schimbe culoarea si trebuie sa ramana crocante. Fierbem cus-cus-ul conform indicatiilor de pe ambalaj (il prajim mai intai in putin ulei apoi turnam apa fiarta peste el si il lasam pe foc pana este facut). Adaugam cus-cus-ul peste legume. Batem ouale cu smantana si turnam amestecul peste cus-cus si legume. Asezonam cu sare, piper si oregano si omogenizam. Turnam in forma unsa cu ulei. Diametrul formei este de 28 cm. Dam la cuptor pana se incheaga compozitia si marginile se desprind de forma. Se poate servi calda sau rece, fie pe post de garnitura, fie ca fel de sine statator.
{{ item.title }} vezi | {{ item.title }} | {{ item.val }} {{ item.unit }} |