{{ state.title }} {{ state.desc }}

Branzica de casa

Branzica de casa
in 1 ora.
{{ recipe.attributes.level.txt }}
{{ recipe.attributes.portions.val }} {{ recipe.attributes.portions.txt }}

Share

1. Laptele, daca e proaspat, se pune pe foc amestecandu-l bine cu cateva linguri de iaurt, sau zeama de lamaie sau tabletute de calciu - perfecta daca faceti branzica pt copii. Se lasa pana laptele se infierbanta cam la 60-70 de grade. Nu il lasati pana fierbe!!! In acest timp, veti observa ca incepe sa se aleaga branza de zer. Asta se vede si in poze. Cum spuneam , cand laptele e fierbinte, dar fara sa fiarba, opriti focul si strecurati branza printr-un tifon.Lasati-o la stors pentru 2-3 ore. 2. Daca laptele e mai vechi sau e deja acru puneti-l la fel pe foc, fara a mai adauga nimic si procedati mai departe ca in descrierea de mai sus.

{{ item.title }} vezi {{ item.title }} {{ item.val }} {{ item.unit }}
In
{{ converted(calc) }}{{ calc.to.unit.code }}

Comentarii