{{ state.title }} {{ state.desc }}

Bradut aperitiv ,tartine cu mousse de somon si icre de crap.

Bradut aperitiv ,tartine cu mousse de somon si icre de crap.
in 3 ore.
{{ recipe.attributes.level.txt }}
{{ recipe.attributes.portions.val }} {{ recipe.attributes.portions.txt }}

Share

Pentu bradut aven nevoie de 1 con de polistiren(se gaseste in magazinele gen Hobby Art). Acesta il imbracam in frunze de salata ,pe care le prindem c ajutorul unor scobitori. Cascavalul il decupam cu ajutorul unor forme de patiserie- eu am folosit stelute . Dupa ce am terminat de imbracat bradutul,il decoram cu rosii cherry si stelute de cascaval. La baza bradutului am pus" mici cadouri" - tartine cu mousse de somon afumat si salata de icre. Mousse-ul de somon l-am pregatit astfel: Amestecam somonul afumat, crema de branza si putina sare in robot, pana se omogenizeaza. Smantana o batem bine pana devine pufoasa. Punem pasta de somon si branza intr-un bol,adaugam smantana batuta,putina zeama de lamaie si cateva fire de marar. Potrivim de sare si piper. Le spritam cu ajutorul unui posh pe"stelutele " de paine si decoram cu castravete si marar. Salata de icre am pregatit-o astfel: Fierbem grisul cu laptele, amestecand continuu pentru a nu se forma cocoloase, apoi il lasam la racit. Cand s-a racit bine, adaugam icrele. Amestecam bine si incepem sa adaugam alternativ uleiul, apa minerala si sucul de lamaie, amestecand in continuu ca la maioneza pana obtinem o pasta mai consistenta decat maioneza, dar foarte fina si pufoasa. Adaugam ceapa tocata marunt si potrivim de sare. Le spritam cu ajutorul unui posh pe"stelutele " de paine si decoram cu castravete si marar. Pofta buna!

{{ item.title }} vezi {{ item.title }} {{ item.val }} {{ item.unit }}
In
{{ converted(calc) }}{{ calc.to.unit.code }}

Comentarii