Boccelute cu carne tocata
Intr-un bol punem carnea tocata si ingredientele (usturoiul sa fie pisat).Amestecam bine si lasam la o parte. Facem o coca de taietei, din ou si faina. Sucim o foaie subtire pe care o taiem in patrate, pe fiecare patratel punem cate o lingurita de pasta pe care am facut-o din carne tocata. Ungem marginele patratelor cu o pensula inmuiata in apa, apoi adunam colturile si facem o bocceluta. Le presam intre degete sa se lipeasca si le punem sa fiarba la abur cam 20 de min. Cat asteptam sa fiarba, vom pregati un sos din: -o lingura de pasta de tomate -o jumatate de lingura de faina alba -o lingurita de zahar -o lingurita de delikat -sare (daca mai trebuie) -piper macinat -o frunza de dafin -175 ml.apa Punem toate ingredientele intr-o craticioara,le amestecam si le desfacem cu apa. Punem craticioara pe foc si lasam sa fiarba, pana ce sosul capata consistenta. Cand totul este gata, pregatim o farfurie, punem sos si peste boccelutele cu carne. Decoram cu patrunjel tocat marunt si servim cat sunt fierbinti.
{{ item.title }} vezi | {{ item.title }} | {{ item.val }} {{ item.unit }} |