Balmos cu branza burduf si carnat afumat
Punem jintuiala(sau smantana)intr-o oala mai mare impreuna cu o lingura de sare.Punem oala pe foc si o lasam sa fiarba la foc potrivit cam 30 de minute.Amestecam din cand in cand sa nu se prinda de fundul oalei. Dupa acest timp adaugam faina de malai si lasam sa fiarba.Unele gospodine nu amesteca deloc in oala numai dupa ce au luat-o de pe foc,insa eu am preferat sa-i mai dau cateva invartite ca sa fiu sigura ca nu se prinde de fund.Fierbem balmosul la foc undeva la 10-15 minute pana se ingroasa. Il luam de pe foc,amestecam pana nu mai raman cocoloase,adaugam casul taiat cuburi mici si mai amestecam putin.Punem inapoi pe foc pana da un clocot dupa care luam oala de pe foc si rasturnam balmosul pe un platoru sau il punem in farfurii. Servim bunatatea asta cu branza piscatoare de oaie framantata,carnat afumat de casa bine rumenit in tigaie si o salata de legume proaspete. Nota:jintuiala o putem inlocui cu smantana Pofta mare s-aveti!!
{{ item.title }} vezi | {{ item.title }} | {{ item.val }} {{ item.unit }} |