{{ state.title }} {{ state.desc }}

Baclava

Baclava
in 1 ora.
{{ recipe.attributes.level.txt }}
{{ recipe.attributes.portions.val }} {{ recipe.attributes.portions.txt }}

Share

Foile le lasam la temperatura camerei sa se decongeleze, margarina sau untul il topim,cand foile sunt gata de lucru taiem dupa forma tavei in care vom lucra apoi fiecare foaie va fi unsa cu margarina pentru baza baclavalei am folosit 10 foi unse fiecare in parte dupa care am adaugat primul strat de nuca .Nuca am amestecato cu cele 4 linguri de zahar si scortisoara. Trecel la al doilea rand de foi in nr de 6 unse la fel toate rand pe rand si asa procedam pana la ultima foaie. Intre timp punem apa la fiert adaugam zaharul si spre final mierea si esentele .Cand tava e gata o bag la frigider pentru 10 minute apoi o scot si incepm sa o taiem in patratele sau romburi o dam la cuptor pentru 20-25 minute cand e gata rumenita o scoatem si turnam siropul.Lasam la rece sa se patrunda tot siropul. Un desert dulce si plin de parfum. Grad de dificultate mediu. Pofta buna!

{{ item.title }} vezi {{ item.title }} {{ item.val }} {{ item.unit }}
In
{{ converted(calc) }}{{ calc.to.unit.code }}

Comentarii