Supă de pui cu tăiței lați Arnos
2019-10-17by Chef Victor Melian

Supă de pui cu tăiței lați Arnos

Chef Melian, alături de George Frîncu, îți pregătesc o mare surpriză! Dar până atunci cei doi îți prezintă o rețetă delicioasă pe care o poți pregăti simplu și ușor: supă de pui cu tăiței lați Arnos!

⭐Ingrediente:

400 g tăiței lați ARNOS
1 ceapă
2 morcovi
1 păstârnac
½ dintr-o țelină de dimensiune medie
300 g set de târtiță/aripi de pui pentru consistență
2-300 g pulpă/piept pui


⭐Preparare:

Puneți într-o oală 1,5l de apă, adăugați legumele curățate și tăiate în bucăți mari, apoi puneți și bucățile de pui. Fierbeți și luați spuma până când obțineți o supă clară, apoi adăugați sare și piper după gust.
Când supa este aproape gata, adăugați feliile de pulpă/piept și o mai fierbeți 5-10 minute. Când supa este gata, scoateți ceapa și tăiați legumele în felii subțiri.
Puneți la fiert 1,5l apă și circa 10-20g sare. Când apa fierbe, puneți tăițeii și îi fierbeți pentru 3-5 minute. Scurgeți tăițeii de apă și adăugați-i în supă.
 

Sper să încercați și voi rețeta și să ne lăsați un comentariu cu părerea voastră. Spor la treabă!

Pentru mai multe rețete video, urmăriți-ne pe:

Facebook: https://www.facebook.com/PasteArnos/

Instagram: https://www.instagram.com/pastearnos/

Descoperă Gătitul cu Pasiune aici:  https://gatestecupasiune.ro/

Echipa ARNOS vă dorește poftă bună!