Spaghetti ARNOS cu cârnați și fasole
2020-05-07 by chef Victor Melian

Spaghetti ARNOS cu cârnați și fasole

George Frîncu transformă un preparat clasic românesc într-unul italienesc: Spaghetti ARNOS cu cârnați și fasole

Ingrediente:

4 porții

200g Spaghetti ARNOS

200g cârnați proaspeți

50g pastă tomate

2 căței de usturoi

2 ardei iuți

150g mix fasole prefiartă

Sare, piper după gust

 

Preparare:

Puneți în oală circa 1,5l apă. Când apă fierbe puneți pastele și adăugați sare. După 4 min pastele sunt gata, al dente. Într-o tigaie cu ulei încins puneți cățeii de usturoi presați. Când s-au rumenit scoateți usturoiul, tăiați cârnații felii și puneți-i în tigaia cu ulei aromatizat încinsă. Adăugați ardei iuți tăiați felii și curățați de semințe.  Amestecați, adăugați fasole și sosul de tomate .Puneți pastele peste cârnați și amestecați din nou.

Sper să încercați și voi rețeta și să ne spuneți părerea voastră. Spor la treabă!

 

Pentru mai multe rețete video, urmăriți-ne pe:

Facebook: https://www.facebook.com/PasteArnos/

Instagram: https://www.instagram.com/pastearnos/

Descoperă Gătitul cu Pasiune pe:  https://gatestecupasiune.ro/

Poftă bună!