Penne rigate ARNOS cu creveți
2019-11-21by Chef Victor Melian

Penne rigate ARNOS cu creveți

George Frîncu își etalează abilitățile de bucătar și pregătește un nou preparat învățat de la Chef Melian: Penne rigate ARNOS cu creveți.

Ingrediente:

400g penne rigate ARNOS

200g creveți decorticați

3 jumătăți de ardei gras roșu, verde, galben

100g smântână dulce

O cană mică de ulei

Fulgi de sare albă și sare neagră de Himalaya după gust

Piper negru proaspăt măcinat

 

Preparare:

Puneți la fiert circa 2 l de apă. Când apa clocotește adăugați 20gr de sare. Puneți pastele în apa cu sare și lăsați-le să fiarbă aproximativ 4-5 minute, iar acestea vor fi gata.

Într-o tigaie încinsă puneți creveții decorticați și ceva fulgi de sare albă.

După 2-3 minute, adăugați felii subțiri de ardei gras. Amestecați și stingeți cu smântână dulce. Puneți pastele în tigaie și amestecați, adăugați piper și sare neagră de Hymalaia.

Sper să încercați și voi rețeta și să ne lăsați un comentariu cu părerea voastră. Spor la treabă!

 

Pentru mai multe rețete video, urmăriți-ne pe:

Facebook: https://www.facebook.com/PasteArnos/

Instagram: https://www.instagram.com/pastearnos/

Descoperă Gătitul cu Pasiune pe:  https://gatestecupasiune.ro/

Echipa ARNOS vă dorește poftă bună alături de cei dragi!