Pătrate mici Arnos cu supă rece de roșii
2019-12-12by chef Victor Melian

Pătrate mici Arnos cu supă rece de roșii

George Frîncu prepară astăzi în bucătăria ARNOS un preparat care îți amintește de vară: Pătrate mici Arnos cu supă rece de roșii.

Ingrediente:

250g paste pătrate mici ARNOS

Supa rece de roșii:

2 bucăți ardei gras roșu

1 ardei iute, verde de preferință

250g sos de roșii

1 limetă

Frunze de busuioc

Ulei

Boia afumată

Sare și piper după gust

 

Preparare:

 

Pastele:

Puneți în oală circa 1,5l apă, adăugați 10g de sare, iar atunci când apa fierbe puneți 250g paste pătrate mici ARNOS și lăsați-le 4-5 minute.

Supa:

Tăiați ardeii felii și introduceți-i într-un mixer, peste aceștia adăugați ceva sos de roșii și mixați. Puneți amestecul în sosul de roșii rămas.

Ardeii rămași puteți să îi adăugați în mixer alături de un ardei iute, ceva ulei și câteva frunze de busuioc și mixați. Amestecul îl adăugați peste sosul de roșii împreună cu sare, boia afumată și piper negru după gust.

Stoarceți ½ limetă peste preparat, amestecați, gustați, iar dacă este nevoie stoarceți și cealaltă jumătate.

Peste supă adăugați pastele și preparatul este gata.

 

 

Sper să încercați și voi rețeta și să ne spunți părerea voastră. Spor la treabă!

Pentru mai multe rețete video, urmăriți-ne pe:

Facebook: https://www.facebook.com/PasteArnos/

Instagram: https://www.instagram.com/pastearnos/

Descoperă Gătitul cu Pasiune pe:  https://gatestecupasiune.ro/

Poftă bună!