Fusilli ARNOS cu salată mediteraneană
2020-03-19by chef Victor Melian

Fusilli ARNOS cu salată mediteraneană

George Frîncu este cu gândul la vacanță și ne prezintă o rețetă învățată pe țărmul Mediteranei: Fusilli ARNOS cu salată mediteraneană.

Ingrediente:

4 porții

400g Fusilli ARNOS

200g roșii cherry

150g măsline fără sâmburi

100g parmezan

Câteva frunze de busuioc proaspăt

Sare, piper după gust

 

Preparare:

Puneți într-o oala circa 1,5l apă. Când apa fierbe puneți pastele și ceva sare. După aproximativ 4 min pastele sunt gata, al dente.

Tăiați măslinele (fără sâmburi) în două, roșiile în  ½ sau ¼  în funcție de dimensiune, radeți parmezanul. Amestecați toate ingredientele de mai sus cu fusilli. Adăugați ulei de măsline, sare și piper după gust.  Presărați parmezanul ras, rupeți în bucăți mari frunzele de busuioc și puneți-le peste paste.

Sper să încercați și voi rețeta și să ne spuneți părerea voastră. Spor la treabă!

 

Pentru mai multe rețete video, urmăriți-ne pe:

Facebook: https://www.facebook.com/PasteArnos/

Instagram: https://www.instagram.com/pastearnos/

Descoperă Gătitul cu Pasiune pe:  https://gatestecupasiune.ro/

Poftă bună!