Fusilli ARNOS cu cârnați de țară și parmezan
2019-11-07by Chef Victor Melian

Fusilli ARNOS cu cârnați de țară și parmezan

George Frîncu ne arată ce secrete a mai învățat de la Chef Victor Melian și ne prezintă o rețetă de sezon delicioasă pe care puteți să o pregătiți rapid: Fusilli ARNOS cu cârnați de țară și parmezan.

Ingrediente:

400g Fusilli ARNOS

400g cârnați țărănești

50g pasta tomate

50g parmezan

Busuioc verde după gust

Sare, piper după gust

 

Preparare:

Puneți la fiert circa 1,5l apă. Când apa fierbe puneți pastele și ceva sare. După circa 4 min pastele sunt gata, al dente. Tăiați carnații felii si puneți-i într-o tigaie încinsă. Amestecați din când în când. Puneți pastele peste cârnați, adăugați sosul de tomate și puțină apă de unde ați fiert pastele. Amestecați și radeți parmezan, apoi puneți piper negru proaspăt măcinat după gust. Rupeți câteva frunze de busuioc și puneți-le peste paste.

 

Sper să încercați și voi rețeta și să ne lăsați un comentariu cu părerea voastră. Spor la treabă!

Pentru mai multe rețete video, urmăriți-ne pe:

Facebook: https://www.facebook.com/PasteArnos/

Instagram: https://www.instagram.com/pastearnos/

Descoperă Gătitul cu Pasiune pe:  https://gatestecupasiune.ro/

Echipa ARNOS vă dorește poftă bună alături de cei dragi!