Fidea ARNOS cu piept de porc și cașcaval maturat
2019-10-03by Chef Victor Melian

Fidea ARNOS cu piept de porc și cașcaval maturat

Chef Victor Melian, alături de George Frîncu, îți prezintă o rețetă pe care să o pregătești rapid și de care să te bucuri pe îndelete: fidea ARNOS cu piept de porc și cașcaval maturat!

Ingrediente:


400g fidea ARNOS
300g piept de porc afumat
3-4 căței usturoi
50g ulei de măsline
1 gălbenuș de ou
300g cașcaval maturat
sare, piper negru

 


Preparare:


Fierbeți 3-4 l de apă până clocotește. Adăugați cca. 30g de sare. Când apa clocotește, puneți fideaua.
Fierbeți fideaua 2-3 minute, scurgeți apa și păstrați-o pentru mai târziu.
În tigaia fierbinte turnați uleiul. Spargeți 3-4 căței de usturoi și puneți-i în uleiul încins. Când au prins culoare aurie scoateți-i și aruncați-i la gunoi. Tăiați pieptul de porc în cubulețe, puneți-l în uleiul încins și micșorați căldura. Stingeți cu 1-2 linguri din apa în care a fiert pasta. Puneți fideaua în tigaie, amestecați. Puneți gălbenușul de ou și amestecați din nou. Radeți cașcavalul peste fidea. Piper negru proaspăt măcinat după gust.

Sper să încercați și voi rețeta și să ne lăsați un comentariu cu părerea voastră. Spor la treabă!

Pentru mai multe rețete video, urmăriți-ne pe:

Facebook: https://www.facebook.com/PasteArnos/

Instagram: https://www.instagram.com/pastearnos/

Descoperă Gătitul cu Pasiune pe:  https://gatestecupasiune.ro/

Echipa ARNOS vă dorește poftă bună!

Pentru și mai multe rețete delicioase, nu uitați să vă abonați!