Fidea ARNOS cu legume și cașcaval
2020-04-30by Chef Victor Melian

Fidea ARNOS cu legume și cașcaval

Dacă nu știi ce salată să mai faci, George îți prezintă o rețetă ușoară și rapid de preparat: Fidea ARNOS cu legume si cașcaval.

Ingrediente:

400g fidea ARNOS

2 ardei grași verzi

3-4 ridichi

50g ulei de măsline

2 fire de țelină verde

200g roșii cherry

150g cașcaval (după gustul fiecăruia)

Sare și piper negru

 

Preparare:

Puneți la fiert 3-4l de apă până clocotește. Adăugați circa 30g de sare. Când apa clocotește, puneți fideaua.

Fierbeți fideaua 2-3 minute, scurgeți apa și lăsați-o să se răcească pentru mai târziu.

Tăiați legumele și treceți ridichile prin răzătoare cu găuri mari. Puneți-le pe toate într-o farfurie/bol, adăugați ulei și sare. Amestecați legumele cu fideaua, radeți cașcavalul și adăugați după gust ceva piper negru.

Sper să încercați și voi rețeta și să ne spuneți părerea voastră. Spor la treabă!

 

Pentru mai multe rețete video, urmăriți-ne pe:

Facebook: https://www.facebook.com/PasteArnos/

Instagram: https://www.instagram.com/pastearnos/

Descoperă Gătitul cu Pasiune pe:  https://gatestecupasiune.ro/

Poftă bună!