Cous-cous ARNOS cu chiftele marinate
2019-12-05by chef Victor Melian

Cous-cous ARNOS cu chiftele marinate

George Frîncu ne prezintă o rețetă ușoară, clasică cu un ingredient surpriză: Cous-cous ARNOS cu chiftele marinate.

Ingrediente:

250g cous-cous ARNOS

1 ceapă

200g sos roșii

2 foi de dafin

Ulei

Sare și piper după gust

300g carne tocată amestec vită și porc

Condimentele pentru chiftele: sare, piper, ienibahar.

 

Preparare:

Puneți în oală circa 1,5l apă, iar atunci când apa fierbe puneți 250g cous-cous ARNOS.

Opriți focul și puneți un capac la oală. Lăsați circa 15 minute să absoarbă cous-cous-ul tot lichidul.

Amestecați carnea cu condimentele. Formați chiftele si prăjiți-le în ulei.

Tăiați ceapa mărunt, prăjiți în ulei până devine translucidă, adăugați sosul de roșii și frunzele de dafin. Lăsați în tigaie la foc circa 15-20 de min. Scoateți frunzele de dafin și introduceți chiftelele încă 5-10 min.

Sper să încercați și voi rețeta și să ne lăsați un comentariu cu părerea voastră. Spor la treabă!

 

Pentru mai multe rețete video, urmăriți-ne pe:

Facebook: https://www.facebook.com/PasteArnos/

Instagram: https://www.instagram.com/pastearnos/

Descoperă Gătitul cu Pasiune pe:  https://gatestecupasiune.ro/

Poftă bună!