
Cous-cous ARNOS cu chiftele marinate
George Frîncu ne prezintă o rețetă ușoară, clasică cu un ingredient surpriză: Cous-cous ARNOS cu chiftele marinate.
⭐Ingrediente:
250g cous-cous ARNOS
1 ceapă
200g sos roșii
2 foi de dafin
Ulei
Sare și piper după gust
300g carne tocată amestec vită și porc
Condimentele pentru chiftele: sare, piper, ienibahar.
⭐Preparare:
Puneți în oală circa 1,5l apă, iar atunci când apa fierbe puneți 250g cous-cous ARNOS.
Opriți focul și puneți un capac la oală. Lăsați circa 15 minute să absoarbă cous-cous-ul tot lichidul.
Amestecați carnea cu condimentele. Formați chiftele si prăjiți-le în ulei.
Tăiați ceapa mărunt, prăjiți în ulei până devine translucidă, adăugați sosul de roșii și frunzele de dafin. Lăsați în tigaie la foc circa 15-20 de min. Scoateți frunzele de dafin și introduceți chiftelele încă 5-10 min.
Sper să încercați și voi rețeta și să ne lăsați un comentariu cu părerea voastră. Spor la treabă!
Pentru mai multe rețete video, urmăriți-ne pe:
Facebook: https://www.facebook.com/PasteArnos/
Instagram: https://www.instagram.com/pastearnos/
Descoperă Gătitul cu Pasiune pe: https://gatestecupasiune.ro/
Poftă bună!