Supă din coadă de vită cu legume și Fidea Arnos
2020-10-01by chef Sorin Bontea

Supă din coadă de vită cu legume și Fidea Arnos

Chef Sorin Bontea ne învață care este secretul unei preparat consomme: Supă din coadă de vită cu legume și Fidea Arnos!

Ingrediente:

1,5 kg coadă de vită sau de vițel

1 țelină medie

2 – 3 morcovi

1 păstârnac

1 rădăcină de pătrunjel

1 ceapă mare

1 pungă Fidea cu ou Arnos 200g

Sare și piper

Separat avem nevoie de următoarele legume tăiate julien:

1 țelină medie

1 morcov mare

1 dovlecel zucchini

 

Preparare:

Mai întâi pune coada de de vită/ vițel la fiert. Aceasta trebuie lăsată la fiert 2 - 3 minute. Apoi schimbăm apa și spălăm carnea, pentru ca supa să fie clară. Supa nu trebuie să fiarbă în clocot, trebuie să stea la 90°C, pentru câteva ore. Punem carnea în oală, adăugăm puțină sare și 3 litri de apă. Între timp ceapa se pune pe plită pentru a fi “arsă” puțin. Când coada de vită este aproape fiartă, se adaugă legumele tăiate bucăți mari. Ceapa se adaugă așa arsă pentru ca supa să prindă culoare. După ce legumele au fiert strecurăm supa. Separat, adăugăm într-o oală cu apă clocotită, țelina, morcovul și dovlecelul tăiate julien. Acestea trebuie să stea la fiert 2 - 3 minute, pentru a se opări. Acum se poate pune și Fideaua Arnos la fiert, dar nu în supă, separat într-o oală cu apă, timp de 1 minut. Adăugăm în castron Fideaua Arnos, legumele, carnea scoasă de pe os și supa strecurată. Poftă bună!

Sper să încercați și voi rețeta și să ne spuneți părerea voastră. Spor la treabă!

 

Pentru mai multe rețete video, urmăriți-ne pe:

Facebook: https://www.facebook.com/PasteArnos/

Instagram: https://www.instagram.com/pastearnos/

Descoperă Gătitul cu Pasiune pe:  https://gatestecupasiune.ro/

Poftă bună!