Spaghetti Arnos AOP cu vinete
2022-11-17by Florin Revesz și Chef Sorin Bontea

Spaghetti Arnos AOP cu vinete

Florin Revesz și Chef Sorin Bontea pregătesc astăzi o porție delicioasă de Spaghetti AOP (aglio, olio e peperoncino) cu vinete.

⭐ Ingrediente:

  • 200g Spaghetti Arnos;
  • 2 litri de apă;
  • o jumătate de vânătă feliată;
  • 50ml ulei de măsline;
  • jumătate de ardei iute, feliat subțire;
  • 2 căței de usturoi feliați;
  • 100g parmezan;
  • 50g unt;
  • o legătură de pătrănjel tocat;
  • sare și piper.

 

 

⭐ Preparare:

Se pune uleiul de măsline într-o tigaie, se adaugă vânăta și se sotează. Se pun apoi usturoiul și ardeiul iute. Între timp, se adaugă și pastele la fiert, pentru 5 minute. Pastele strecurate se pun în tigaie, împreună cu 4 polonice din apa în care au fiert pastele. Se mai lasă la fiert pentru 3 - 4 minute. Se pune sare și piper, după gust, și se adaugă parmezanul. Apoi se amestecă bine. Se trage tigaia de pe foc și se adaugă untul. Se amestecă bine și se asezonează cu pătrunjel tocat.

 

Vă sugerăm să încercați și voi această rețetă absolut delicioasă!

 

Pentru mai multe rețete video, urmăriți-ne pe:

 

Facebook: https://www.facebook.com/PasteArnos/

Instagram: https://www.instagram.com/pastearnos/

Descoperă Gătitul cu Pasiune pe: https://gatestecupasiune.ro/

 

Spor la gătit!